Jag jobbade med Linus och vi gjorde Bikarbonats frallor/bröd. Vi 
blanda samman alla de torra ingredienserna så som vetemjöl, Grahamsmjöl,
 Grovt rågmjöl, rågkross, vetekli, Vetegroddar, salt och till sist 
bikarbonat. Vi blandade alla de ingredienserna i en bunke tills allt var
 blandat tillsammans. När vi hade gjort det så tillsatt vi fil och sirap
 och blandade det. Vi smälte smör och penslade formarna med det smälta 
smöret och hällde sedan i smeten/degen i formarna och hade innen brödet i
 ungen i ungefär en halvtimma.
Klart!
Ingredienser:
1,5 dl Mjöl
0.5 dl Grahamsmjöl
1 dl Rågkross
2 msk Vetekil
2 msk Vetegroddar
2 krm Salt
1 tsk Bikarbonat
2.5 dl Fil
0.5 dl Sirap
Klart!
Ingredienser:
1,5 dl Mjöl
0.5 dl Grahamsmjöl
1 dl Rågkross
2 msk Vetekil
2 msk Vetegroddar
2 krm Salt
1 tsk Bikarbonat
2.5 dl Fil
0.5 dl Sirap
 
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar