Jag jobbade med Linus och vi gjorde Bikarbonats frallor/bröd. Vi
blanda samman alla de torra ingredienserna så som vetemjöl, Grahamsmjöl,
Grovt rågmjöl, rågkross, vetekli, Vetegroddar, salt och till sist
bikarbonat. Vi blandade alla de ingredienserna i en bunke tills allt var
blandat tillsammans. När vi hade gjort det så tillsatt vi fil och sirap
och blandade det. Vi smälte smör och penslade formarna med det smälta
smöret och hällde sedan i smeten/degen i formarna och hade innen brödet i
ungen i ungefär en halvtimma.
Klart!
Ingredienser:
1,5 dl Mjöl
0.5 dl Grahamsmjöl
1 dl Rågkross
2 msk Vetekil
2 msk Vetegroddar
2 krm Salt
1 tsk Bikarbonat
2.5 dl Fil
0.5 dl Sirap
Klart!
Ingredienser:
1,5 dl Mjöl
0.5 dl Grahamsmjöl
1 dl Rågkross
2 msk Vetekil
2 msk Vetegroddar
2 krm Salt
1 tsk Bikarbonat
2.5 dl Fil
0.5 dl Sirap
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar