onsdag 21 december 2011

Julhälsning

Vi önskar er alla en riktigt fridfull och fröjdefull julhelg och önskar alla fina 6B:are välkomna tillbaka onsdagen 11 januari! /Jonny och Mia

onsdag 14 december 2011

Bollspelsdagen OBS

På tisdag, när det är bollspelsdag, är det precis en sådan dag då vi alla har våra Betatröjor. På så vis slipper vi ha västar när vi spelar.

måndag 12 december 2011

Veckobrev 50

Av någon anledning glömde vi att skriva veckobrev i morse, men här kommer en del viktig information om nästa vecka:
Måndagen 19/12 har vi mentorsdag. Om det är snö åker vi pulka, om det har blivit kallt åker vid skridskor och om det är varken eller tar vi en promenad. Kläder efter väder, alltså. Resten av dagen tänkte vi spela spel tillsammans, så var och en tar med spel de gillar att spela. Dock ej datorspel.
Tisdagen 20/12 har vi halv friluftsdag. Kläder för fotbollsturnering. Endast sexorna deltar.
Onsdagen 21/12 är det avslutning. Alla slutar 10.30 och då går bussarna hem. Inga bussar ordinarie tid.

tisdag 6 december 2011

måndag 5 december 2011

Veckobrev 49

I dag har vi varit på prisutdelning i bygdegården, så vi har inte haft tid att skriva något veckobrev. Prisutdelningen sköttes av elevrådet, eftersom det handlade om aktivitetsdagen vi hade i fredags. Bemärkta personer i vår klass var Dennis, som var en kandidat för "bäst utklädd" och Celine och Alexander C som var med i gruppen som vann tävlingarna. Vi är mycket stolta över dem och skickar dem varma gratulationer!

At the restaurant

Nu ska vi skapa dialoger på engelska och träna på hur man pratar på en restaurang. Följ den här länken, den här och den här, så hittar du mycket hjälp på vägen.